Välkommen till

Linköping 013 Taxi AB

Taxi Åtvidaberg

Boka en taxi snabbt & enkelt

 

Befinner du dig i Åtvidaberg och öskar boka en taxi? Då är du varmt välkommen till oss på Linköping 013 Taxi! Vi är ett taxibolag som utgår från Linköping men som även finns tillgängliga för er i Åtvidaberg och övriga omkringliggande städer. Här kan du boka en taxi snabbt och smidigt efter ditt behov.

Vårt företag innehar flertalet fordon som dagligen används för att transportera både personer och bud. Till oss kan du alltså vända dig vare sig du önskar hjälp med en person- eller budtransport. Linköping 013 Taxi är det självklara valet när det kommer till transporter i närområdet.

Taxi Åtvidaberg

Anledningar till att välja oss

Alltid tillgängliga

Våra tjänster finns tillgängliga dygnet runt, veckans alla dagar. Tillgängligheten är högt prioriterat hos oss. Vid eventuella fullbokningar kommer vi därmed kontakta våra samarbetspartners för att ordna en taxi åt dig.

Nöjdhetsgaranti

För oss är det viktigt att våra kunder blir nöjda med vår service. Därför erbjuder vi en hög standard och en nöjdhetsgaranti. Vi garanterar att taxin kommer i utsatt tid och därefter transporterar effektivt och säkert.

Stort upptagningsområde

Vår taxiverksamhet är framför allt aktiv runt om i Linköping. Däremot finns vi även tillgängliga för städer och orter i dess närområde, bland annat Åtvidaberg. Kort sagt kommer vi ta oss dit du som kund önskar.

Stort fokus på säkerhet

Bokar du i Åtvidaberg med omnejd en taxi genom oss kan du lita på att vi erbjuder dig en trygg och säker resa. Alla våra chaufförer har stor kompetens inom trafiksäkerhet.

Kontakta oss

Vid eventuella frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss.
Ta även kontakt med oss ifall du i Åtvidaberg önskar boka en taxi snabbt och smidigt.

Plats

Roxviksgatan 14, 582 73 Linköping

Ring oss

013-30 30 13

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär