Välkommen till

Linköping 013 Taxi AB

Taxi Ljungsbro

Boka en taxi snabbt & smidigt

 

Befinner du dig i Ljungsbro och vill boka en taxi? Då är du varmt välkommen till oss på Linköping 013 Taxi! Vi är ett taxibolag som utgår från Linköping men som även finns tillgängliga för er i Ljungsbro och övriga omkringliggande städer. Här kan du boka en taxi snabbt och enkelt enligt ditt behov.

Vårt företag innehar flera fordon som dagligen används för att transportera både personer och bud. Till oss kan du alltså vända dig vare sig du önskar hjälp med en person- eller budtransport. Linköping 013 Taxi är det självklara valet när det kommer till transporter i närområdet.

Taxi Ljungsbro

Anledningar till att välja oss

Tillgänglighet

Våra tjänster finns tillgängliga dygnet runt, alla dagar i veckan. Tillgängligheten är högt prioriterat hos oss. Vid eventuella fullbokningar kommer vi därmed kontakta våra samarbetspartners för att ordna en taxi åt dig.

Nöjdhetsgaranti

För oss är det viktigt att våra kunder blir nöjda med vår service. Därför erbjuder vi en hög standard och en nöjdhetsgaranti. Vi garanterar att taxin kommer i utsatt tid och därefter transporterar effektivt och säkert.

Stort upptagningsområde

Vår taxiverksamhet är framför allt aktiv runt om i Linköping. Däremot finns vi också tillgängliga för städer och orter i dess närområde, bland annat Ljungsbro. Kort sagt kommer vi ta oss dit du som kund önskar.

Alltid fokus på säkerhet

När du i Ljungsbro eller dess omnejd bokar en taxi genom oss kan du lita på att vi erbjuder dig en trygg och säker resa. Alla våra chaufförer har bred kompetens inom trafiksäkerhet.

Kontakta oss

Önskar du i Ljungsbro boka en taxi snabbt och smidigt är du välkommen att ta kontakt med oss.
Ifall du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Roxviksgatan 14, 582 73 Linköping

Ring oss

013-30 30 13

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär